צרבת ללא הקלה מנטילת אומפרודקס

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

26/05/2022 | 16:53 | מאת: אלה

אני מרגישה צרבת , כל יום בשעות הבוקר המאוחרות. לוקחת רבע כדור מציצה כגון X צרבת והצרבת נעלמת. ניסיתי במשך תקופה מסוימת ליטול אומפרדקס 20 פעמים ביום - ללא שינוי. האם זאת צרבת ממקור חומצה? אולי לנסות כדור אחר להורדת חומציות קיבה, לא אומפרדקס? או אולי קיימות סיבות אחרןת לתחושות שלי? אין לי כאב או אי נוחות בגרון.

אלה שלום, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לבעיות של צרבת. אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום רופאי משפחה או רופאי גסטרו. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי