שיהוקים רצופים לא עוברים כבר כמה ימים

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

05/03/2022 | 18:21 | מאת: קובי

שלום יש לי שיהוקים מתמשכים כבר כמה ימים. היה לפני שבוע ליומיים רצוף, עבר ועכשיו חזר שוב כבר יומיים ללא הפסקה. ניסיתי הכל לא עזר. מה עושים?

קובי שלום, בתור התחלה יש להתייעץ עם רופא משפחה. בהיבט התזונתי יש להימנע מלעיסת מסטיקים או משקאות מוגזים, להקפיד ללעוס היטב ולהימנע מארוחות גדולות במיוחד. להתייחסות יותר מותאמת אישית אני ממליצה לך להתייעץ עם דיאטנית גסטרו. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי