שינויים בצואה ומיחושים קלים בבטן יותר משבועיים

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

12/12/2021 | 10:24 | מאת: שירה

מזה שבועיים יש לי בין 3-4 יציאות ביום והם רכות יותר מתמיד לפני שזה התחיל נטלתי אנטיביוטיקה מוקסיפן לדלקת גרון שהייתה לי לפני כשנה וחצי עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה שיצאו תקינות יש לי גם מעין מיחושים בבטן לא ממש כאב ולפעמים גזים האם א י צריכה שוב לחזור על הבדיקות הנ ל ?

שירה שלום, לאחר נטילת אנטיביוטיקה תמיד מומלץ לקחת גם פרוביוטיקה. ייתכן והשינויים ביציאות נובעים מכך אך לא בהכרח. בנוסף, לא ציינת בשאלתך מדוע מלכתחילה ביצעת בדיקת גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה. בכל מקרה מדובר בשאלה אותה עליך להפנות לרופא המטפל בך. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי