הבדיקה:Dientamoeba fragyPCR התוצאה:POSITIVE

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

22/10/2021 | 02:32 | מאת: אודל כהן

שלום, במשך תקופה (כחודש) היו לי כאבים חזקים ברום הבטן, וניגשתי לעשוץ בדיקות דם (שיצאו תקינות) ובדיקת צואה, וקחבלתי תשובה כזו: הבדיקה:Dientamoeba fragyPCR התוצאה:POSITIVE א. רציתי לדעת מה זה אומר? ב. קיבלתי הוראה מהרופא לקחת פעם ביום כדור 1 של controloc וכדור 1 של creon25000 האם אלו כדורים מומלצים? הייתי שמחה לקבל חוות דעת שניה. ג. הכאבים נעלמו לי קצת אחרי שביצעתי את הבדיקה, ועודצלא התחלתי להשתמש בכדורים- האם זה כאבים שיחזרו וכדאי לטפל? או שזה יכול לעבור בצורה טבעית? תודה.

אודל שלום, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתית לצרבות. אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום רופאי משפחה/ גסטרו. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי