פרובלמה אחרי אוכל

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

25/07/2021 | 23:17 | מאת: גירון

אני עם בעייה של צרבת ON AND OFF שמחמירה מתי שאני אוכל קצת מאוחר בלילה וזה משתפר רק אחר תרופות מה צריך לעשות בשביל להפסיק זה + לישון אחרי אוכל זה גם שייך למה שאמרתי ?

שלום רב, אחת ההמלצות הבסיסיות למי שסובל מצרבת היא להפסיק לאכול לפחות 3 שעות לפני השינה ובנוסף קיימת המלצה לישון עם הגבהה. משאלתך עולה שכבר יש לך את התשובה. עכשיו שקיבלת אישור ל"חשדות" שלך נותר לך רק להתנהל בהתאם. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי