בקע בסרעפת של כ30 סנטימטר

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

17/07/2021 | 16:27 | מאת: חנה

אני סובלת בקיבה מגיל צעיר מאוד מכאבין וגסטריאיס אך לאחר בדיקת הגסטרוסקופיה האחרונה הכל תקין רק הבקע וגם הכאבים שלא מפסיקים אני לוקחת פימוטידין וזה מקל במקצת על הסימפטומים אגב יש לי גם צרבות קשות למרות הקפדה על תזונה

22/07/2021 | 10:33 | מאת: חנה

האים ניתוח הבקע בסרעפת אמור לפתור את בעית הריפלוקס והצרבות והכאב יש רופאים שלא ממליצים אני מאוד בדילמה מה אני אמורה לעשות איך אפשר לפתור את הבעיה בתודה

חנה שלום, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי להקלה על צרבת. אני מציעה לך להפנות את שאלתך לפורום רופאי גסטרו. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי