כאבים מתחת לקיבה עד למטה. הרגשת רעב חריף

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

02/07/2021 | 16:41 | מאת: יפה

אני לא מסוגלת לאכול כל דבר. רק לחם גבינה ירקות וקציצות עוף. שאר המאכלים גורמים לי לכאב מתחת לקיבה עד הצד השמאלי של הטבור. כאב צורב. מטופלת ב ליברקס לסירוגין עם הקלה מסוימת. עקב השפעה של עצבנות ודיכאון.אינני מץמידה בטיפול. בזמן האחרון התעוררה בעיה קשה של רעב חריף שמופיע גם באמצע הלילה ואני נאלצת לקום לאכול בלילה ואז לא נרדמת שוב. כל סדר היום השתנה וגם לא אוכלת טוב וגם המצב הנפשי נפגע. שמי יפה תודה אם תדריך אותי למי לפנות המצב שלי גרוע.

יפה שלום, בתור התחלה תמיד נכון להתייעץ עם רופא המשפחה או גסטרואנטרולוג. מעבר לכך לעניין התזונתי נכון לפנות לדיאטנית גסטרו אשר תוכל, בהתאם לדיווח שלך, לתת לך תפריט מותאם אישית. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי