גסטרוסקופיה וקולנסקופיה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

27/05/2021 | 22:42 | מאת: מיכל

שלום עברתי בדיקה קולנסקופחה וגסטרו סקופיה לאחר הבדיקה הרגשתי לא טוב היה לי קשיי נשימה ועכשיו יש לי עדיין בזמן אוכל בעיקר אני מרגישה שאין לי אויר לא רצו לאשפז אותי כמה פעמים אז הלכתי למיון אחר ושם ראו נוזל חופשי באגן הם רשמו שהתפוצצה ציסטה גם אם התפוצצה ציסטה )הנוזל החופשי בכמות בינונית כבר נמצא אצלי שבועיים או שלוש) עכשיו רשמו עד רבה אני לא יודעת מה לעשות אובדת עצות בדיקת חזה לא ראו אויר חופשי וגם בסיטי ככה רשום יכול להיות שהרופא עשה חור בוושת???

מיכל שלום, מטרת הפורום הינה לתת מענה תזונתי לצרבות. אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום רופאי גסטרו. רפואה שלמה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי