צרבת כרונית נקסיום או גסטרו.?

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

28/02/2021 | 17:33 | מאת: סיגל

אני מתמודדת עם צרבת כרונית כבר 7 שנים, לאורך השנים לוקחת רבהזמן נקסיום אחד של 20 ליום. הבנתי שזה מאד לא בריא. כל פעם שאני מפסיקה, את הכדורים, תוך חודש גג זה חוזר. איך יוצאים מהלופ הזה? ממאמרים שקראתי עדיף לקחת גסטרו לאורך זמן אם זה עוזר. אני מנסה עכשיו לעבור לגסטרו. קראתי שיש גם צרבת לא רקמעודף חומציות אלא גם מחוסר איך יודעים מה המצב שלי?

סיגל שלום, מטרת הפורום הינה לתת מענה תזונתי לצרבות. אני ממליצה לך להפנות שאלתך לפורום רפואי מתאים. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו. www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי