אגוזים ושקדים גורמים לגזים רבים עם ריח?

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

07/02/2021 | 15:51 | מאת: דנה

שלום לך האם אגוזים רבים ושקדים גורמים לגזים אינסופיים עם ריח רע אני אוכלת די הרבה ויש לי הרבה מאד גזים בריח רע גם משתית שלוק מים יתכן שהאגוזים והשקדים מזיקים גם? אי אפשר לסבול את זה רעש קרקורים בקיבה הרגשת מלאות טעם מר בפה כי אין לי רוק בפה וכול הפה מיובש

דנה שלום, על פניו שקדים ואגוזים לא אמורים לגרום לגזים ואני לא בטוחה שהם מקור הבעיה. יחד עם זאת, בקרב קטגוריה זו ה"חשודים העיקריים" הם הקשיו והפיסטוק. בנוסף יש לקחת בחשבון שצריכה מרובה של שומן עשויה גם כן להחריף את התופעה כך שייתכן ומדובר בעניין כמותי. יחד עם זאת, את מתארת בשאלתך מגוון תופעות של מערכת העיכול. אני ממליצה לך להתייעץ עם דיאטנית גסטרו לבירור יותר נרחב של הרגלי האכילה שלך והתייחסות מותאמת אישית. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי