גסטרוסקופיה סובל מכאבים בחזה עליון בגלל צרבת

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

06/02/2021 | 22:19 | מאת: שמעון

רופאת משפחה שלחה אותי לבדיקת גסטרו אני סובל מהתקפים חזקים בחזה העליון כאבים בשתי הידיים התחתונות מתמלא בזיעה קרה וכולי נייהיה חיוור כי הלחץ דם יורד דרסטי בקיצור מפחיד אין לי כאבי בטן לא בחילות לא הכאות גם לא שריפה של צרבת אבל הכדור נקסיום20מ פעמיים ביום עוזר אבל בכל זאת מדי פעם יש התקפים מנסה למנוע את הבדיקה הפולשנית האם תוכל לעזור? ומה אתה ממליץ בתודה מראש

שמעון שלום, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לצרבת. אנא הפנה את שאלתך לפורום רפואי מתאים. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי