צרבת יום יומית שנמשכת חודש

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

23/01/2020 | 17:45 | מאת: סיגל

עם נקסיום 20 בבוקר ופמוטידין 20 בערב שהוסיפה הרופאה בימים האחרונים, אין שיפור כמובן דיאטה ושלוש שעות לפחות מהביס האחרון עד השינה. כמה זמן עלול להמשך התקף כזה? כאבי הבטן עברו לאחר כשבועיים כבר.

היי סיגל, השאלה שלך מתאימה יותר לפורום של רופאי גסטרו ולא פורום תזונתי. יחד עם זאת, אני לא יודעת מה מידת ההקפדה התזונתית שלך אבל הייתי מציעה לך בתור התחלה להקפיד להימנע מארוחות שומניות, ובמיוחד בשעות הערב אם זו השעה שיותר מועדת לפורענות אצלך. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי