המלצה לטיפול

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

05/11/2019 | 23:32 | מאת: שרון

איזה טיפול תרופתי ( בלי רצפט) יש לצרבות+הרגשה של חמיצות בפה אחרי לילה ?

שרון שלום, לצורך מענה תרופתי אני ממליצה לך לפנות לרופא המטפל בך. מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי. להלן מספר דברים מהם כדאי להימנע: 1. אכילה בסמוך לשינה. 2. מאכלים שומניים. 3. ארוחות גדולות במיוחד. 4. פערים בין הארוחות. 5. שתיית חלב או מעדני חלב לפני השינה. בנוסף רצוי לשכב בזווית ולהשתמש בכרית לצורך הגבהה. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי