צרבת כתוצאה מכדור

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

25/01/2011 | 08:32 | מאת: חיפאית

שלום, אני מקבלת בעקבות אירוע שעברתי, אספירין באופן קבוע. די במקביל ללקיחת האספירין התחילו לי צרבות, לא חזקות אמנם אך צרבות. יום יומיות. אני פשוט לוקחת טאמס וזה עובר. זה כך כבר מעל 10 שנים. האם יש דרכים אחרות להתמודד עם הצרבת? (שוב, בדרך כלל הצרבת לא חזקה ומכאיבה כפי שראיתי שכתבו פה כותבים אחרים). לא יכולה לומר שזה מפריע לי בתפקוד, פשוט לוקחת טאמס או חצי טאמס וזה עובר. בדיקות הדם שלי לא מראות עודף של קלציום. תודה מראש על התשובה. חיפאית.

25/01/2011 | 23:37 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

אם את אף פעם לא נבדקת במהלך 10 שנים הללו, יש לבצע גסטרוסקופיה בכדי לראות כמה נזק האספירין גורם לך - אולי את זקוקה לתרופות חזקות יותר מטאמס? אספירין יכול לגרום נזר בריר לך ית של חלקים אחרים של מערכת העיכול גם כן כדי לפנות לרופא גסטרו להיבדק.

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי