צרבת קשה מטופל בנקסיום 40

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

21/04/2019 | 18:53 | מאת: מיכאל

חג שמח שאלתי קשורה למה לאכל בחג הפסח על מנת להמנע מצרבת כלל? תודה מראש מיכאל

מיכאל שלום, בגדול קיימים שני גורמים עיקריים שיכול לקשר ספציפית בין חג הפסח לבין לצרבת: האחד, ארוחות גדולות במיוחד בעיקר אם נאכלות על בטן ריקה. כלומר פעמים רבות אנשים אוכלים פחות במהלך היום בידיעה של מצפה להם ארוחה גדולה בערב ואז זה מצב שיותר מועד לפורענות. השני, מאכלים שומניים. יש לשים לב שבחירת המזונות שלך לא שומנית במיוחד. רצוי לאכול פחות מאכלים מטוגנים, בשרים שומניים, רטבים עתירי שומן וכדומה. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי