תחליפים לאומפרדקס 20 מ"ג בחו"ל

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

30/07/2011 | 04:20 | מאת: אופיר

שלום, אני סובל מריפלוקס ובאנדוסקופיה נמצא בקע סרעפתי. נרשם לי אומפרדקס 20 מ"ג אותו אני לוקח זה שנה בהצלחה ומצבי טוב מאז. כרגע אני חי בארה"ב ואני מחפש חלופה לאומפרדקס. האם ניתן לקחת במקומה תרופות כגון Prilosec (המכיל Omeprazole magnesium delayed-release tablet 20.6 mg), אשר נמכרת ללא מרשם רופא, או שעלי להיוועץ ברופא מקומי?

01/08/2011 | 01:16 | מאת: פרופ' רם דיקמן

בהחלט שכן, דווח אם חלה הרעה.

01/08/2011 | 01:24 | מאת: אופיר

ראשית - תודה רבה על התשובה. אני מבקש לקבל הבהרה, על איזו משאלותי ענית "בהחלט שכן": 1) האם התחליף ראוי ואפשר להתחיל להשתמש, או 2) שעלי להיוועץ ברופא מקומי לפני כן בכל מקרה, מבטיח לדווח.

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי