בדיקת גסטרוסקופיה - צרבות

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

20/12/2018 | 21:51 | מאת: מתן

שלום אורלי. רופא גסטרו הפנה אותי לבדיקת גסטרוסקופיה בעקבות צרבות הולכות וחוזרות. הבנתי שהבדיקה פולשנית ומתבצעת בטשטוש. אני מפחד מהבדיקה. אנחנו אוטוטו בשנת 2019 - האם אין בנמצא תחליף, בדיקה דומה, בדיקה אחרת, אשר לא כרוכה בפולשניות? איזושהי הדמייה? אשמח מאוד לעזרתך... תודה רבה, מתן

מתן שלום, מטרת הפורום הנה לתת מענה תזונתי לבעיות של צרבת. אנא הפנה את שאלותיך לרופא משפחה או גסטרואנטרולוג. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי