צרבת

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

27/07/2011 | 00:51 | מאת: מיכל

שלום רב, אני סובלת מצרבת אשר באה והולכת, אין לה דפוס סדיר, איך לעיתים היא תוקפת באופן מאוד קשה. שמעתי שצרבת יכולה להיות סימפטום של סרטן כלשהו בקיבה? באיזה שלב כדאי לפנות לבדיקה גסטרולוג? מהן הבדיקות הממולצות למצבי? כמובן שכאשר אני שותה אלכוהול הצרבת מופיעה כמעט מיידית, אפילו אחרי כוס יין אחת. מיותר לציין שאני לא מעיזה לאכול חריף ומטוגנים כמעט אף פעם.

27/07/2011 | 01:33 | מאת: פרופ' רם דיקמן

אני מציע להיפגש עם רופא שזה עיקר עיסוקו, זה תמיד נכון בצרבת ארוכת שנים או עם תופאות מדאיגות כגון ירידה במשקל וקושי בבליעה, הקאה או דמם, חסר בהמוגלובין ועוד קריטריונים, יש לשקול לבצע גסטרוסקופיה בהתאם לתאור הבעיה המפורט יותר ממך, בהצלחה

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי