כאבי בטן נוראים , לב חזה וצלעות והגב העליון שלי

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

25/12/2017 | 00:08 | מאת: יונתן

יש לי כאבי בטן נוראים אני כל הזמן פולט חומצה , הלב והחזה והגב שלי נורא כואבים אני אוכל שלוש ארוחות ביום ( לא אוכל שומני סוכרים וכדו' ) מה אני צריך לעשות

יונתן שלום, בתור התחלה אני כמובן ממליצה לך לפנות לבירור רפואי מסודר. ציינת בשאלתך שאתה אוכל 3 ארוחות ביום. ייתכן וזו חלק מהבעיה. במצבים של צרבת מומלץ להימנע מפערים גדולים בין הארוחות (ככל הנראה נכון לגביך) ולהימנע מארוחות גדולות במיוחד (גם כן נפוץ בקרב אנשים שאוכלים 3 ארוחות ביום). כמו כן ציינת שאתה לא אוכל מאכלים שומניים אך האם אתה לוקח שומן בריא בחשבון? צריכה מרובה של שומנים בפירוש עשויה לגרום לצרבת, אך הדבר נכון גם לגבי שומנים בריאים כמו זיתים, שמן זית, אבוקדו, אגוזים וכדומה. אני ממליצה לך לפנות לרופא שלך ולדיאטנית גסטרו על מנת לבצע בירור רפואי בצורה מסודרת. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי