מינון מקסימלי של נקסיום

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

11/11/2017 | 14:08 | מאת: חני

שלום. אני סובלת מצרבות יותר מחודשים. כולל צרידות . לאחר כחודש בהטבה קלה בלבד הרופאה העלתה לי את המינון מ40 מג נקסיום פעם ביום לכדור 40 מג פעמיים ביום. בפרוספקט של התרופה רשום שהמינון המקסימלי הוא 40 מג ליום אחד. מה עושים? תודה

חני שלום, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לבעיות של צרבת. אני ממליצה לך להפנות את השאלה לרופאה המטפלת או לפורום שנותן מענה רפואי בתחום. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי