ייעוץ לתזונה נכונה אחרי גסטרו

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

29/04/2017 | 22:19 | מאת: אנונימי

היי שלום אני חיייל כבן 21 עברתי גסטרו עכשיו ומצאו לי דלקות בוושט ובתריסריון מפה לשם ישלי כאבי גרון ולא מצליח לדבר הרבה ברצף כמו פעם..... אשמח אם תגידי לי מה יכול לשפר את הכאבי גרון ואת החולשה אני לוקח לנטון 30 פעמיים ביום ואוכל בדרך כלל מכל הבא ליד כדי להשמין בעיקר כי ירדתי מלא בזמן האחרון....

שלום רב, עיקר ההמלצות במצב זה נוגעות למזונות מהם כדאי להימנע ולא ממזונות ספציפיים שדווקא יגרמו לשיפור. יחד עם זאת, מציצה של קוביית קרח או אכילת קרטיב כן עשויים לגרום להטבה במצבך. כמו כן יש להקפיד לאכול ארוחות קטנות ופזורות על פני היום ומומלץ להימנע מאכילה בסמוך לפעילות גופנית או שינה. יתרה מכך, מומלץ להימנע ממאכלים מתובלים או חריפים, פירות הדר ועגבניות. גם מאכלים שומניים, שוקולד, מנטה, נענע ואלכוהול אינם מומלצים כרגע. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית גסטרו על מנת לקבל הכוונה יותר מותאמת אישית. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי