בקע שרעפתי-רפלוקס איך להגביה את המיטה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

09/01/2017 | 11:34 | מאת: רותי

שלום.. הבנתי שמומלץ להגביה את ראש המיטה במצבים של רפלוקס אני מזמינה מיטה אצל נגר ומבקשת לדעת איך להגביה את ראש המיטה --בכמה סנטימטרים ..איך המיטה צריכה להיות בנויה... תודה

רותי שלום, אכן קיימת המלצה להגביה את המיטה במצבים של רפלוקס אך לרוב הכוונה היא להגביה באמצעות כריות. לא ידועה לי המלצה לזווית ספציפית. ברמת העיקרון ככל שהזווית תהיה פחות חדה כך יטיב המצב עם הרפלוקס אך מנגד הוא עשוי להקשות על השינה ואולי לגרום לבעיות גב. אני ממליצה לך להתייעץ דווקא עם אורתופד על מנת לשמוע את דעתו ולהחליט בהתאם. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי