חמיצות בפה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

02/07/2011 | 09:22 | מאת: מורן

שלום, לפני כשבוע סיימתי טיפול בהליקובקטר פילורי שנמשך 14 ימים. ביומיים האחרונים אני מרגיש בכל פעם שאני מתעורר בבוקר טעם של חמיצות בפה, התחושה היא כאילו מיצי הקיבה עולים למעלה. כיצד ניתן לטפל בכך והאם ישנו מזון שיכול למנוע או למתן את זה? תודה רבה ושבת שלום :)

02/07/2011 | 16:17 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

טיפול עצמו עלול לעשות לעיתים תופעות לוואי והשכיח -פיטריות על הלשון, הגברת צרבת ורפלוקס שינויים ביציאותופטריות בנרתיק כדאי לך לוודה שאין פטריות עלהלשון-לעשות משטח לשון מומלץ לקחת פרוביוטיקה (חיידקים טובים) -CO-BIOTIC 1 ביום בבוקר ל חודש

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי