סודה לשתיה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

25/01/2011 | 00:34 | מאת: אבנר צ.

יש לי צרבת כל ערב לאחר הארוחה שיש לומר היא הארוחה העיקרית שלי לאותו יום .אני נוהג לקחת 1/2 כפית סודה לשתיה ( SODIUM BICARBONATE )זה מעביר לי את הצרבת מידית כתרופת פלא ! שאלתי היא אם זה לא גורם נגק ? תודה

25/01/2011 | 22:57 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

25/01/2011 | 23:02 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

שלום אבנר זה שאתה זקוק בתדירות לנטרל את החומציות ע" שתית סודה מצביע על קיום רפלוקס משמעותי אשר מופיעה לאחר אכילה לא מאוזנת.יש שורה שלמה של המלצות תזונה שיעזרו לך מאוד -כדי לפנות לתזונאית .ואם זה לא מספיק אז צריך לבקר אצל רופא ולקחת תרופות

10/10/2012 | 20:05 | מאת: בת שבע

למה אתם מסיימים כל הצעה שלכם ב"לקחת תרופות" ?? תרופות זה רעל לגוף.... צריך להתמקד על רפואה מונעת ועל הצעות לתזונה נכונה על מנת לבטל את הבעיה ולא רק לטפל בסימפטום ...שזה מה שעושות התרופות !! הגיע הזמן שאתם הרופאים תגלו קצת יותר אחריות בכל הנוגע לבריאות הצבור .

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי