סרטן סופני

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

15/10/2016 | 14:40 | מאת: אלנה

לבעלה של אמי היה סרטן עבר ניתוח ולפני כמה חודשים חזר לו גרורות הוא מטופל באיכילוב אחרי התייעצות של רופאים נתנו לו כדורים ואחרי חודשיים בדקו בסיטי עם זה השפיע הכמוטרפיה וזה לא עזר הגרורות הגיעו לעוד מקומות וגם גדלו ריאות כבד כתף מפשעה בטן אחרי התייעצות שניה נתנו לו אישור לכמוטרפיה נסיונית פעם בשלושה שבועות דרך צינור שנכנס מתחת לעור... הרופא אמר שבלי זה נשאר לו 3 חודש ועם הכמוטרפיה חצי שנה .... האם יש עוד סיכוי להחלמה יש מצב שהרופאים טועים ? בלי קשר שיכול להיות שלא ימשיכו לו את הטיפול כי הבדיקות דם ממש ממש נמוכות להתכונן לסוף ?

שלום אלנה. אני מצטער לקרוא. המצב שאת מתארת הוא מצב מסובך והתשובה לשאלות מושפעת מהמון גורמים שלא יכולת להכיל בשאלה בפורום (לדוגמה באיזה סוג של סרטן מדובר). עם זאת, מדובר בשאלות רלבנטיות בהחלט. הן לא יכולות להיפטר בפורום, אלא בשיחה פנים מול פנים עם הרופאים המטפלים.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית