i.c אצל גברים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

23/01/2011 | 18:15 | מאת: ronnie

שלום רב אני גבר בן 50+ אני סובל מכאב בארואטה למעל שלוש שנים עשיתי כל בדיקות אפשריים וסרטן נשלל (כולל cystoscopy hydrodistention p.s.a בתוך הטווח הנורמלי האורולוג שלי ראה תחום אדום בשלפוחית השתן הוא אומר שיש לי overactive bladder ורשם את ואסיכאר(vesicare) אבל הכאב ממשיך קפאין, קרנברי או מיץ תפוזים באופן מוחלט עושה את הסימפטומים יותר גרוע.(גם סודה) רק מים עוזרים non-seminoma לפני 18 שנים(bep x 5) (cll שלוש שנים האם זה אפשרי שיש לי i.c ? העם אלמירון הריפוי תודה רוני

23/01/2011 | 21:23 | מאת: ד"ר דן ליבוביץ

כ 10% מחולי ה IC הם גברים, כך שטכנית הדבר בהחלט אפשרי. יתר תלונותיך יכול גם כן להתאים אם כי לא הבנתי למה הכוונה בתחום אדום בשלפוחית השתן. אם אתה זקוק ליעוץ או בירור נוסף בתחום ה IC אני ממליץ לך לפנות לד"ר קובי סתו במרפאה האורולוגית במרכז הרפואי אסף-הרופא. ד"ר סתו מרכז את נושא ה IC במחלקתנו וצבר ניסיון מחקרי וקליני עשיר בטיפול במחלה זו. מקווה שעזרתי, ד"ר דן ליבוביץ

24/01/2011 | 12:55 | מאת: רוני

תודה כאשר הרופא הסתכל בשלפוחית השתן שלי, הוא ראה אזור שהיה אדום וראה כמו סרטן in situ ביופסיה שולל את זה אני אתקשר לד"ר סתו

24/01/2011 | 12:55 | מאת: רוני

תודה כאשר הרופא הסתכל בשלפוחית השתן שלי, הוא ראה אזור שהיה אדום וראה כמו סרטן in situ ביופסיה שולל את זה אני אתקשר לד"ר סתו

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית