סרטן הכיליה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

09/08/2016 | 09:23 | מאת: איילת

עברתי לפני 13 יום ניתוח בשיטה פתוחה של כריתת גידול בכיליה השמאלית. המימצאים cctcc isup garde 2 . סהכ החלמה טובה ,אך משלשום כואב לי מאוד -ויש לי רף גבוה של כאב- בחלק האחורי דהיינו מיקום הכיליה שנותח . הבנתי שזה אמור להשתפר ממועד הניתוח 27/7 לכן אני שןאלת אם זה בסדר או שעליי ללכת לבית חולים ? אני הולכת מכופפת על מנתלהקל על הכאב בגב .. אופטלגין נוזלי בדכ עזר בתחיחת ההחלמה אך לכאב הזה זה לא ככ עוזר .. מה עליי לעשות? והאם דרגה 2 זה דיי ודאי שלא יחזןר הסרטן ? תודה מראש

שלום איילת. אם יש לך כאב שאינו מוקל על ידי משככי כאבים, את צריכה לגשת ולהיבדק על ידי רופא. לגבי הסיכון לחזרת הסרטן, ה-grade הוא לא גבוה וזה סימן טוב, אבל חשוב לדעת גם את ה-stage (מידת ההתפשטות בכליה ו/או מחוץ לכליה).

10/08/2016 | 21:31 | מאת: איילת

האם שבועיים אחרי ניתוח הכיליה מותר לשתות כוס יין ביום ?

10/08/2016 | 21:55 | מאת: איילת

תודה

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית