לא קבלתי תשובה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

23/06/2016 | 09:42 | מאת: גבי

האם פגיעה מכאנית בפין הנגרמת מקיום מין אוראלי אלים מאוד ומכאיב מאוד יכול לגרום למצב שתארתי בשאלותיי הקודמות דהיינו צריבה בפין ותכיפות במתן שתן אדמומיות וכאבים?האם פגיעות כאלה חולפות מעצמם?

שלום גבי. התשובה היא כן לכל השאלות. זה יכול לקרות, וזה יכול לחלוף. אם זה לא חולף, זה כמובן מדאיג יותר. חוץ מהסיבה הזאת, יכולות להיות לזה עוד סיבות, כמו שתיארתי מקודם, ולכן כדאי שאורולוג יבדוק אותך ויחליט מה הסיבה ההגיונית שזה קרה.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית