שאלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

18/06/2016 | 13:42 | מאת: גבי

לפני כשבועיים קבלתי מין אוראלי מבחורה יש לציין שהיא עשתה את זה בצורה דיי אלימה וחזק מאוד .באופן ממש מיידי (מספר רגעים) הרגשתי צריבה חזקה מאוד בפין בימים הבאים הצריבה הייתה פחות מורגשת.לאחר מכן התחילו כאבים צריבות וקושי במתן שתן והליכה מרובה לשרותין. עשיתי בדיקות כמו תרביות לחיידקים ובדיקות שתן כלליות והכל נראה בסדר. מה יכול להיות הסיבות למצב זה?

שלום גבי. זה יכול להיות בגלל דלקת בשופכה או בגלל פגיעה פיזית בשופכה. אתה צריך להיבדק ע"י אורולוג. יש עוד שאלות לשאול אותך כדי לדעת מה יותר סביר שזה, ואולי יש בדיקות נוספות שצריך לעשות.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית