זקוק ליעוץ דחוף בזיהום הסתומה (שתן).

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

02/05/2016 | 22:44 | מאת: אדי

שלום רב אני זקוק ליעוץ דחוף תופעה חדשה אצל אשה בת 88 לאחר ניתוח החלפת עצם הירך . עכירות ולכלוך בסטומה שמחליפה את שלפוחית השתן. וגורמת לשתן כהה עד לעצירת יציאת השתן מהגוף. שלילת התייבשות בבדיקות דם קרייטנין יציב על 1.45בשנה אחרונה. לאחר הניתוח עלה ל 1.88 גם הוספת נוזלים בעירוי לא עזרו נקוי והחלפת שקית פותרת את הבעיה לפחות מ20 שעות. אנא תשובתך בהקדם. תודה מראש

שלום אדי. התייבשות יכולה להיות סיבה, ויכולה להיות כזאת בלי עליית קריאטינין משמעותית. כדאי גם לשלול זיהום בדרכי השתן על ידי בדיקת השתן ולקיחת תרביות.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית