עקמת פין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

27/04/2016 | 10:07 | מאת: יוסי

היי, אני בן 17 ויש לי עקמת פין כלפי מטה. לפי תמונות שראיתי באינטרנט ולפי הערכה שלי העקמת היא בערך ב-35-40 מעלות. אורך איבר המין שלי בזקפה הוא 14 ס"מ. אני יודע שעליי להיבדק אצל אורולוג,זה מובן מאליו. לכן הייתי רוצה לשאול שאלה שתענה לי תשובה שונה עליה מזה שעליי ללכת לאורולוג. רציתי לשאול האם תיאורטית,ע"פ הנתונים הנ"ל,קיום יחסי מין תקינים הוא אפשרי? תודה מראש

שלום יוסי. זה מאוד תלוי במידת העקמת עצמה. בחלק מהמקרים ניתן לקיים יחסי מין.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית