תוצאת ציסטוסקופיה (בהמשך לתשובתך)

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

11/04/2016 | 18:00 | מאת: יעל

ד"ר נכבד, תודה רבה על תשובתך. בהמשך לתשובתך, 3 ימים לפני בדיקת הציסטוסקופיה עשיתי בדיקת שתן ויצא ליקוציטים 75 אך תרבית שלילית. ציינת כי הרירית ההיפרמית יכולה לנבוע מדלקת. האם בהתייחס לתוצאות בדיקת השתן יכול להיות קשר לרירית ההיפרמית? ואם לא האם למרות זאת זה יכול להיעלם כפי שציינת מאחר וזה אולי מהשטיפות? לפי תוצאות הביופסיה של הניתוח מלפני חצי שנה האם יכול להיות שזה חלילה חזר אחרי זמן כל כך קצר? עשיתי שוב בדיקת שתן לפני שבוע ימים והכל יצא נקי. שוב תודה מראש

מאוד יכול להיות שהלויקוציטים קשורים לדלקת. רירית היפרמית זה ממצא שיכול להיעלם. חזרה של גידול בדרך כלל מופיע כגידול שרואים אותו בציסטוסקופיה. אצלך לא ראו. את עדיין צריכה להיות במעקב, אבל לא לדאוג עכשיו.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית