שונות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

15/12/2015 | 23:28 | מאת: דוד

1-מה מגלה בדיקות אולרסאונד ודופלר בפין ? 2-אני בן 71 ויש בעיות זקפה. 3-הציעו לי שתי הבדיקות הרשומות למעלה כדי לראות מצב זרימת הדם בפין ולאחר מכן טיפול בגלי קור. 4-יש גם הצעה להשתמש במשאבת ואקום. 5- האם למי שעבר ארוע ללבי עם שני סטנדים לפני 12 שנה ניתן להשתמש בכדורים ויאגרה או אחרים המוכרים בשוק בלי סיכון כלשהוא ללב ואו לגוף בכלל? 6-אדה לקבל תשובה לשאלות שלי ורב תודות לך.ברכות .

אולטרה-סאונד ודופלר של הפין נעשה לצורך אבחון בעיות מבניות בפין או הפרעה באספקת הדם. שימוש בויאגרה אסור למי שנטל תרופות ניטרטים. צריך להתייעץ עם הרופא המטפל בנוגע לבטיחות בשימוש.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית