שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

12/11/2015 | 13:24 | מאת: שלום

שלום ד"ר נכבד אני בן 19 וזוכר לפחות כבר שנתיים עם שתן מפוצל ומבחין בהרבה הפרשות ולא רק במתן שתן,עשו לי כמה בדיקות שתן כמו כללית,ותחילת שתן וסוף שתן,ועדיין יצא תקין כי אולי בבדיקות ספציפי ההפרשה לא יצאה וכמו כן עדיין קיימת הבעיה מה זה יכול להיות ומה צריך לעשות בבקשה?

שלום שלום. הפרשות מהשופכה יכולות להיגרם כתוצאה מחיידק שנדבקים בו ביחסי-מין. אתה צריך להיבדק, וכשיש הפרשה כדאי מאוד לקחת גם ממנה תרבית.

17/11/2015 | 23:33 | מאת: שלומי

שלום תודה על המידע,אך עשו לי תרביות שתן והם תקינות בגלל זה אני לא מבין וקיימת בעיה ואני יודע

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית