כאבי אשכים לאחר הרמת דברים כבדים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

15/10/2015 | 21:23 | מאת: ירון

שלום רב ד"ר. מה הסיבה שיכולה לגרום לכאבי אשכים לאחר הרמת דברים כבדים? אני עובד בתור מחסנאי ואחרי שאני מרים דברים כבדים יחסית או מתאמץ פיזית (אפילו מאמץ הכי קל) אני מתחיל מיד לחוש בכאבים חזקים וכבדות באשכים. זה נרגע אחרי שאני יושב ונח. בבדיקת אולטרא סאונד אשכים לא מצאו שום בעיה באשכים. אין וריקוצלה. כלום. האשכים תקינים לחלוטין. גם האורולוג שבדק אותי פיזית אמר שאין לי כלום ואין לי וריקוצלה למרות שאני כן רואה וריד גדול בולט באשך שמאל אבל כאמור הכאבים הם בשני האשכים. אז מה יכולה להיות הסיבה לכאבים שמגיעים אחרי הרמת דברים כבדים\מאמץ גופני ואפילו מתון מאוד ?? אולי כן יש וריקוצלה והרופא והאולטרא סאונד טועים? תודה מראש על העזרה

שלום ירון. גם בקע מפשעתי יכול לגרום לכאבים בשק האשכים לאחר הרמת משאות כבדים. אתה מרגיש לחץ או בליטה במפשעה?

18/10/2015 | 16:55 | מאת: ירון

תודה רבה על המענה. לא מרגיש לחץ או בליטה במפשעה. בדיקת כירורג ואולטרא סאונד מפשעות שללו בקע מפשעתי. מה עוד יכול להיות הסיבה?

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית