מודאגת!!!!!!!1

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

14/02/2011 | 19:13 | מאת: ענבל

היי, בעבר חבר שלי חלה בסרטן האוציקין הוא החלים לפני 10 חודשים . כבר כמה ימים שהוא קם עם כאבי ראש סחרחורות בחילות וצמרמורות, העיינים שו גם צהובות, הוא הלך לרופא והרופא אמר לו שהוא התקרר ונתן לו תרסיס לאף, אני לא רגוע בנוגע לזה לתשובות של הרופא.. אני ממש חוששת .. בנוסף גם שבוע הבא הוא צריך לעבור ניתוח של שבר בטבור . אשמח אם תענה לי במהרה

16/02/2011 | 22:06 | מאת: ד"ר דן ליבוביץ

ענבל שלום, לצערי אינני יודע לעזור לך בשאלתך. אני אורולוג מומחה ועוסק בתחום האונקולוגי. כלומר אני רופא מנתח של מחלת הסרטן בתחום האורולוגי - סרטני כליה, שלפוחית שתן, ערמונית אשכים ועוד. מחלת הודג'קין היא לימפומה ואיינה מחלה אורולוגית. נקווה לטוב... ד"ר ליבוביץ

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית