סרטן הערמונית - המשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

13/02/2011 | 12:25 | מאת: דרור

תודה ד"ר על תשובתך המפורטת. אם הבנתי נכון (בין השורות) האם יתכן שעם נתונים אלה, פלוס רקע משפחתי חזק (אח שנפטר בגיל 63 מסרטן ערמונית אלים), יש לשקול אפילו ניתוח רדיקלי?

13/02/2011 | 14:26 | מאת: ד"ר דן ליבוביץ

דרור שלום, ניתוח כריתה רדיקלית היה ונותר הטיפול הנפוץ והמקובל ביותר בסרטן הערמונית. עם זאת, לא נכון יהיה לתת לך המלצה ספציפית על דבר כל כך חשוב ועקרוני מעל דפי האינטרנט. עדיין אין תחליף בעניין זה לרפואה מסודרת. כדאי לך להתיעץ. בהצלחה, ד"ר ליבוביץ

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית