ויאגרה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

01/02/2011 | 21:15 | מאת: שמואל

בן 66 ללא מחלות רקע למעט אסתמה ולצערי השמנת יתר.ולוקחבדרך קבע קדקס 4 מ"ג . ופעם בשנה בטפול אורולוג. - לפעמים משתמש בבוקר ב- ויאגרה 50 מ"ג. - האם בערב אוכל לקחת 100 מ"ג ?

02/02/2011 | 11:13 | מאת: ד"ר דן ליבוביץ

לא מקובל לעבור מינון של 100 מ"ג ביממה כך שאם לקחת בבוקר לא מומלץ לקחת שוב בערב. לחילופין, ישנן תרופות הפועלות למשך שעות רבות יותר ואם תיקח כדור אחד בבוקר הוא ישפיע גם בבוקר (כשעה לאחר המתן) ועדיין בערב. על כך תוכל להתייעץ עם אורולוג. בהצלחה, ד"ר דן ליבוביץ

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית