פענוח סיטי לאחר התערבות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

01/09/2020 | 12:29 | מאת: יעל

שלום. אבי כחצי שנה לאחר קריואבלציה בכליה שמאלית. כעת עבר סיטי.אשמח להסבר לגבי מצב כליה שבה היה גידול. "בכליה קיים תהליך אקזופיטי הטרוגני,מכיל שומן,עכירות קלה בשומן סביבו.קוטר מקסימאלי של התהליך 28 מ"מ.לא הודגמה צביעה לאחר הזרקת חומר ניגוד". מדוע עדיין קיים תהליך אקזופיטי הטרוגני? תודה

שלום יעל. הוא לא עבר כריתה של התהליך אלא הקפאה והפשרה שלו. הרקמה עדיין נמצאת שם, אלא שהתאים של הסרטן אמורים להיות מתים.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית