סודה לשתיה ללא אלומיניום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

29/08/2020 | 14:02 | מאת: יעל

בת 66, לפני 5 שנים היה לי גידול לא חודרני וברמה נמוכה.קיבלתי BCG לפי הפרוטוקול, נמצאת במעקב. מלפני שבוע נמצא איזור היפרמי זעיר ונאמר לי לחזור על הבדיקה עוד חצי שנה. האורולוג הציע לי לשתות מידי פעם סודה לשתיה ללא אלומיניום, מה זה בדיוק עושה לשלפוחית, האם זה יכול להעלים את האיזור ההיפרמי, יש לי לעיתים רחוקות צרבת-האם הסודה יכולה לגרום לצרבת? בתודה מראש וכל טוב

שלום יעל. עד כמה שידוע לי, אין קשר בין סודה לשתיה למניעת חזרה של סרטן שלפוחית.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית