כאב באשך שמאל עם גוש נימוש

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

24/08/2020 | 22:24 | מאת: חיים

גיל 69 בריא מטופל מזה כחמש שנים ב"דודארט"הגדלה שפירה בערמונית ,בדיקות פ.ס.א. תקינות .לפני כשבועיים תחושת כאב באשך שמאל במישוש חשתי בגוש.בבדיקת אולטראסאונד ובדיקת אורולוג בקהילה הובהר כי מדובר בציסטות באיזור יותרת האשך.לשאלתי ענה האורולוג כי "חיים עם זה עד 120".אשמח לשמוע דעתך

שלום חיים. אם אכן מדובר בציסטה ביותרת האשך, ורוב הסיכויים שהאולטרהסאונד לא טעה באבחנה הזאת, מדובר בממצא שפיר.

27/08/2020 | 21:05 | מאת: חיים

תודה על תגובתך. ועוד בקטנה משאירים את המימצא ללא טיפול?

אם אכן מדובר בציסטה של יותרת האשך, אין צורך לטפל בזה, אלא אם כן זה מאוד מפריע לך.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית