בדיקות שתן צריכה פענוח

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

01/06/2020 | 10:15 | מאת: טל

תן כללית Colour Yellow Clarity Slightly-Cloudy WBC +++ Nitrite Negative pH 5.5 Glucose, qualitative Normal Ketones Negative Bilirubin -Urine Negative RBC Negative Specific gravity 1.025 שתן מיקרוסקופיה WBC שם תוצאת בדיקה WBC תוצאה תקינה בין 0 לבין 5 התוצאה שלך היא 7 5 /HPF 07 Epithelial Cells +++ Mucous ++ Protein, qualitative Trace Urobilinogen Normal RBC שם תוצאת בדיקה RBC תוצאה תקינה בין 0 לבין 5 התוצאה שלך היא 1 צריכה פענוח בבקשה!

שלום טל. קשה להבין את הבדיקה מהדרך שבה עשית copy paste לגוף השאלה. אני חושב שיש שם תאי דם לבנים בשתן. בדרך כלל זה מעיד על דלקת. הייתי מציע לבצע תרבית שתן ולהתייעץ עם רופא המשפחה אם יש לזה קשר לקליניקה מסויימת.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית