בירור u s דופלק צבע ורידי אשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

17/03/2020 | 23:06 | מאת: נאדר

שלום אני בן 42 לאחרונה הייתי אצל מומחה לפוריות והופנה אותי לבציע בדיקת דופלקס אשכים U .s להלן תוצאות הבדיקה 1.שני האשכים קטנים בנפח עד 6 מ"ל עם הסתיידויות מוקדיות מרובות 2.האפידידימוס מימין ומשמאל הודגם תקין 3.לא הודגם נוזל בכמות חריגה בשק האשכים 4.לא הודגם ווריקוצלה 5.בבדיקת דופלר צבע זרימת הדם באשכים תקינה לסיכום מיקרוליטיאזיס דו"צ מה זה אומר אשמח לקבל מענה

שלום. זה אומר שיש משקעי סידן מאוד קטנים באשכים דו"צ. אין לזה משמעות באוכלוסיה הכללית מבחינת הסיכון לסרטן אשכים. לא ידוע לי על השלכה אחרת של הממצא.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית