אני חושב שיש לי סרטן האשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

29/01/2020 | 13:08 | מאת: דוד שניידר

שלום,לאחרונה שמתי לב שיש לי גוש ממש קטן ליד האשך הימני,הוא לא כואב ומעולם לא היה לי כאב באשכים בעבר ואין לי שום תסמין אחר לסרטן האשכים מלבד זה אני רוצה לדעת האם יש לי ממה לדאוג כי כרגע איני יכול ללכת ולעשות את הבדיקה הנדרשת

שלום דוד. אם הממצא הוא נפרד לחלוטין מהאשך, רוב הסיכויים שלא מדובר בסרטן אלא בממצא אנטומי רגיל. עם זאת, אני לא מצפה שתדע לפענח את הבדיקה הגופנית של עצמך (גם לו היית רופא, לא הייתי ממליץ על זה), לכן אתה צריך לפנות בהקדם לאורולוג שיבדוק אותך ויראה על מה אתה מדבר.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית