כאב באזור האשכים לא מוסבר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

10/01/2020 | 23:25 | מאת: Avi

שלום אני בן 25 אדם חרדתי מאוד לבריאות ומשהו קורה לי אני ממש פוחד מהרע מכל מהופעת מחלה מסוכנת כבר יומיים יש לי כאב באזור האשכים בעיקר מורגש מהמפשעה בדקתי את האשכים אין גוש ללא נפיחות ללא אודם והאשכים מרגישים רגילים ונורמלים כמו תמיד ממה יכול לנבוע האי נוחות הזאת?

שלום אבי. אתה כותב שהכאב מורגש מהמפשעה. יכול להיות שהוא נובע מבקע מפשעתי או ממתיחת שריר באזור המפשעה. יכול להיות שיש הרחבה של הוורידים שמנקזים את האשך (וריקוצלה). חשוב שתיבדק ע"י אורולוג.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית