דלקת הערמונית לאחר בדיקת אורולוג

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

13/12/2019 | 03:54 | מאת: אבי

לפניי כשבועיים התחיל הפיפי שלי להיות בזרם חלש ועקצוץ מוזר ולאחר הפיפי היה יוצא גם טיפות במכנסיים . פניתי לרופא משפחה ושלח אותי לעשות בדיקת שתן . הבדיקת שתן יצאה תקינה . וקבע לי תור לאורולוג . הגעתי היום לאורולוג שבדק אותי והכניס לי אצבע לתחת ושאל אם כואב אמרתי לא ואחרי זה שאל אם כואב צעקתי . אמר לי יש לי דלקת בערמונית . בלי לבדוק יותר מידי בלי בדיקות דם בלי לחץ דם בלי שום דבר . רק על סמך בדיקת השתן של הרופא הקודם והבדיקה הידנית . האם זה הגיוני ? הוא הביא לי ציפרודקס 500 פעמיים ביום . כדורים מאוד חזקים . האבחון שהוא עשה שתיארתי הגיוני שיקבע על פי זה ?

13/12/2019 | 04:00 | מאת: אהי

והאם נגיעה בערמונית מהישבן אמורה לעשות כאב עוצמתי ?

שלום אבי. האבחנה של דלקת ערמונית היא אבחנה קלינית ומתבססת על התלונות, הבדיקה הגופנית שבה יש רגישות במישוש הערמונית ועל בדיקת השתן.

02/01/2020 | 20:15 | מאת: אבי

אם הבדיקת שתן יצאה תקינה לגמרה אך הרופא עדיין החליט שיש דלקת זה סביר ?

בדיקת שתן רגילה יכולה להיות תקינה כשיש דלקת בערמונית.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית