סרטן האשכים מדדים של המרקרים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

27/11/2019 | 19:36 | מאת: צחי 27

שלום ד"ר אני חולה בסרטן האשכים סיימתי את הטיפולים שלי וכרגע מחכה לבדיקת CT. לפני הטיפול האחרון מדד הביתא שלי הראה קטן מ0.6 שהנורמה היא בין 0.6 ל2.6 שזה לפי בית חולים אסף הרופא. היום לאחר חודש בערך לפי קופת חולים כללית יצא שהביתא שלי קטנה מ1.4 ולפי מה שרשום אצלם אצל אנשים בריאים צריך להיות קטן מ1.1. שאלתי היא האם משהו פה לא תקין או שאין מה להתייחס כל כך?

בדרך כלל אם הבדיקה מזהה כמות מסויימת של חלבון הביתא, היא כותבת מה הכמות, ולא "קטן מ...", כך שמשהו לא מסתדר עם השאלה שלך.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית