בדיקה 4kscore והמשך טיפול

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

26/11/2019 | 20:41 | מאת: אלון

עקב psa4.76בוצע mri פיאנוח pirads 4 חוות דת נוספת pirads 2 בדיקהpsa חוזרת בעוד 4 חודשים4.35free o.25 בוצע גם 4k score 0.8 .בדיקה בוצע חודש לאחר psaאחורון.psa בבדיקה score היה 4.34free 0.21מה המלצות תודנ

במקרה זה ההמלצות הן להיבדק ע"י אורולוג ולשוחח אתו לגבי הסיכון שיש סרטן בערמונית. יש עוד כמה פרטים שנכנסים לחישוב: גיל, סיפור משפחתי של סרטן ערמונית, טיפול תרופתי, גודל הערמונית, איך הערמונית מרגישה בבדיקה, והאם היו ביופסיות ערמונית בעבר.

02/12/2019 | 23:14 | מאת: אלון

בן 59 אסימפטומטי ללא סיפור משפחתיבבדיקה ערמונית לא חשודה .מקבל ליפיטור וגליוקומין כדור אחת ביום לא היו ביופסיות גודל לפי mri57

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית