תסביב האשך עברתי ניתוח לפניי שבועיים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

15/11/2019 | 00:38 | מאת: ליאור

שלום ותודה לפניי כשבועיים עברתי ניתוח לתסביב האשך . עשיתי אולטרסאונד וראו תסביב וניתחו אותי כמה שעות לאחר מכן . הייתה זרימת דם לאשך והאשך היה תקין תסביב קל אך הרופאים אמרו שיש מצב שיחזור למקומו אך מומלץ בכול זאת לנתח עכשיו . הסכמתי איתם ונותחתי . שוחררתי יום למוחרת . יומיים לאחר מכן חשתי כאבים בבטן התחתונה בצד ימין ( היכן שנותחתי ) . עליתי למיון שוב בדקו לי את כול הבטן ריאות תוספתן .אשכים מפסעות הכול ממש . ראו תקין ושחררו אותי לבית . המצב ממש השתפר והתחלתי ללכת רגיל . אך הלכתי לישון וחלמתי משהו מיני וקמתי כנראה עם שפיכה במכנסיים זה היה בדיוק שהתעוררתי אז אני יודע שזה זה . ( לא קרה לי לפניכן ) ומאז יש לי כאבי בטן מציקים נסבלים אך התגברו כמה שעות אחריי ליומיים כבר ולא נחלשים. הכאבים באזור התבור ויורדים טיפה לאזור המפשעה של הניתוח . האם לדעתך יש קשר בין השפיכה שהייתה לאחר שבועיים מהניתוח לכאבי בטן ? . ואמור להיות בכללי כאבים בשפיכה לאחר שבועיים מהניתוח . יכול להיות שנגמר נזק בגלל שחלמתי על זה וזה יצא ? תודה מראש

15/11/2019 | 00:46 | מאת: ליאור

שכחתי לציין שבדקו אותי שוב עשו אולטראסאונד על הכול לא בדיקה ידנית ושכחתי לציין לפניי השפיכה לא היה כאבים כלל חוץ ממגע באיזור התפרים

שלום ליאור. אני לא חושב שיש קשר בין האורע של קרי לילה לכאבים שיש לך בבטן. אם עדיין יש לך כאבי בטן שהם לא באזור הניתוח, אתה כמובן צריך להיבדק שוב וצריך לשקול ביצוע הדמיה כדי לאבחן את מקור הכאבים.

17/11/2019 | 08:49 | מאת: ליאור

תודה רבה . הכאבים עדיין קיימים אך נחלשו מעט בכול מקרה אלך להיבדק .

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית