אי גילוי גידול באולטרסאונד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

04/10/2019 | 19:29 | מאת: מ

עשיתי 4 פעמים אולטרסאונד בטן כאשר אני עוקבת אחר שלפוחית השתן ביגלל שאמא שלי חלתה בסרטן ב 2017 פעמיים ןב 2019 פעמיים.ולא גילו גידול שהיה כ 3 סמ. רק גילו בסיטי בטן. וזאת ב2 מכונים שונים. האם יש עילה לטביעה?ואיך עושים למי פונים?

שלום. אני לא יכול לספק ייעוץ משפטי מפני שזו לא המומחיות שלי. בשאלות בתחום כדאי לפנות לעורך דין שמתעסק ברשלנות רפואית. אני יכול להגיד שאולטרסאונד היא לא בדיקת הבחירה כשאנחנו רוצים לאבחן גידול בשלפוחית, מפני שהוא יכול לפספס גידולים בחלק מהמקרים.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית